Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Een veilige werkplek

Bij D.K.A. ALPHEN B.V. bieden we producten en oplossingen voor een veilige, schone en verbonden werkomgeving.

In de nieuwe anderhalvemetersamenleving is het van groot belang om voor een veilige en schone werkomgeving te zorgen. Richt daarom de werkplek thuis of op kantoor zo in dat zowel u als uw collega’s veilig kunnen werken. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vindt u zowel online als in een onze showroom alles om de werkomgeving klaar te maken voor de nieuwe manier van werken.

Aan de slag op kantoor
Wilt u de situatie op kantoor verbeteren en aanpassen naar de anderhalvemetersamenleving? Kijk als eerste naar de werkplekindeling en bureaus. Probeer om 1,5 meter afstand tussen elke werkplek te houden. Lukt dit niet? Kijk dan welke werkplek leeg mag blijven en welke niet, om toch een ruimte van 1,5 meter tot stand te brengen. Maak flexplekken van deze bureaus, dit vergroot de flexibiliteit van de kantoorruimte.

Een veilige omgeving op kantoor
Haal bij de bureaus die u niet gebruikt de stoelen weg en geef op de vloer de looprichtingen aan. Plak bijvoorbeeld een groenvinkje op de goede bureaus en een rood kruisje op de bureaus die u niet wilt gebruiken. Een veiligheidszone rondom de werkplek kunt u in een cirkel markeren. Zo creëert u een veilige werkruimte voor de gebruiker van het bureau en mensen die om het bureau heen komen staan om hem even op te zoeken.

Werkplek en hygiëne
Kies voor een clean desk policy, om bureaus goed schoon te houden, want een leeg bureau is eenvoudiger schoon te houden voor de schoonmakers. Eventueel kunt u ook iedere collega zelf zijn of haar bureau bij vertrek schoon laten maken. Voor een clean desk policy vindt u bij D.K.A. ALPHEN B.V alle middelen voor het opbergen van materialen.

Ontdek het aanbod bij D.K.A. ALPHEN B.V.
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. denken we graag mee in het bieden van oplossingen om veilig op kantoor te kunnen werken, met name door het leveren van de juiste apparatuur en aangenaam meubilair. We staan voor u klaar met tips, service en advies.

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring