Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Kantoorinrichting

Een mooi en prettig ingericht kantoor

Een prettige ontvangstruimte
Geef uw klanten en relaties een welkom dat bij u past. Een goede ontvangstruimte is de eerste indruk en bepalend voor het gevoel dat klanten en relaties van uw organisatie krijgen. Wij bieden u de juiste middelen voor een smaakvolle inrichting van uw ontvangstruimte. We adviseren u graag in de vele mogelijkheden die er zijn. Laat u inspireren, in onze ruime showroom in Alphen presenteren we een breed aanbod meubelen.

Dynamisch werken met hoogte instelbare zit-sta tafels
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vindt u alles voor een optimale werkplek. Medewerkers presteren beter als zij zich prettig voelen op hun werkplek. Het werkplezier gaat omhoog en productiviteit verhoogt. Voor een optimale werkplek en om dynamisch te werken biedt D.K.A. ALPHEN B.V. enorm veel mogelijkheden. We geven u graag de juiste adviezen om tot de beste keuze te komen. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vindt u tafels met een vaste hoogte tot compleet uitgeruste zit-sta tafels, wij tonen u graag de juiste oplossing voor uw optimale kantoorruimte.

 

Kantooraccessoires
Voor al uw kantoormeubilair leveren we u bij D.K.A. ALPHEN B.V. een divers aanbod accessoires, zoals handige producten voor uw kabelmanagement. Denk hierbij aan tyraps, kabelbinders, klittenband en kabelgoten. Ook hebben we monitoroplossingen, werkplekverlichting en andere ergonomische producten. Wij bieden u een breed assortiment om u altijd van een totaaloplossing.

Effectief opbergen
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vindt u voor elke ruimte een passende opberg-oplossing, zoals schuifdeurkasten, boekenkasten, roldeurkasten, smaakvolle achterwanden en efficiënte lockerkasten. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze afgestemd op de behoeften van u en uw medewerkers.

Efficiënt vergaderen
Voor de efficiëntie van uw vergaderingen bieden we ook een passende inrichting. Zo kunt u de tijd die u vergadert zo effectief en prettig mogelijk. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. leveren we allerlei type meubels voor uw vergaderruimte, passend bij de stijl van uw bedrijf. In de showroom in Alphen vindt u een breed aanbod en kunt u zelf uitproberen hoe comfortabel onze meubels zijn.

De directiekamer
Een directiekamer in een bedrijf neemt vaak een speciale plek in. De uitstraling van de directieruimte moet passend zijn bij u als persoon maar ook in stijl zijn uw organisatie bedrijf. Wij helpen u graag met deskundig advies en we hebben een breed assortiment directiemeubelen op voorraad. Laat u inspireren in de showroom.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring