Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Bureaustoel testen

Welke bureaustoel is nou het beste? Een rode bureaustoel met een netbespanning, een zwarte leren stoel of een of een stoel met een gestoffeerde zitting en rugleuning? De keuze in bureaustoelen is eindeloos. Gelukkig kunt u bij D.K.A. ALPHEN B.V. alle stoelen uitproberen en krijgt u goed advies over wat een verstandige keuze is op basis van uw wensen en behoeften. Test zelf uw bureaustoel, kom proefzetten en kies voor een proefplaatsing. Zo komt u erachter welk type stoel het beste bij u en uw werkwijze past en lichamelijke klachten voorkomt. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. weet u een ding zeker, al onze bureaustoelen bevorderen een actieve en gezonde werkhouding.

Maak u fulltime gebruik van een bureaustoel?
U heeft een kantoorbaan, waarbij u veel tijd doorbrengt op uw bureaustoel? Dat heeft invloed op uw gezondheid. Want naast lang zitten, is een verkeerde houding ook niet goed voor uw lichaam. Maar welke bureaustoel kiest u dan, welke past dan het beste bij u? Belangrijk is in ieder geval om dit op een goede en instelbare bureaustoel te doen.

Wat kunt u zelf doen?
Zorg ervoor dat als u achter uw bureau aan het werk bent, zowel uw benen als armen zich in een hoek van 90 graden bevinden. Waarbij de nek in één lijn staat met de wervelkolom.

Kom uw bureaustoel testen
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. hebben we de juiste hulpmiddelen; zoals het gebruik van een laptopsteun en zit-/stabureau’s, waarmee u altijd op de juiste hoogte werkt. We bieden ook een uiteenlopend aanbod bureaustoelen in diverse kleuren en materialen. Bij de meeste bureaustoelen van onze A-merken kunt u zelf de zitting, lendensteun en armsteunen volledig instellen, zoals u dat graag wilt. Daardoor zit u comfortabeler en verkleint u de kans op lichamelijke klachten. Een bureaustoel blijft een persoonlijke aankoop en het is dan ook belangrijk dat de stoel voldoet aan uw wensen.

Meer weten? Maak een afspraak of kom naar de showroom in Alphen.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring