Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Thuiswerken

Veel mensen hebben tijdens de coronacrisis thuisgewerkt, vaak aan de keukentafel op een keukenstoel. Het was niet anders, maar om in de toekomst ook prettig thuis te kunnen werken, zonder lichamelijke klachten, zijn een goede bureaustoel en een bureau dat op de juiste hoogte staat ingesteld wel zo prettig.

Thuiswerken
Ondernemers hebben tijdens coronacrisis ook een goed beeld gekregen van de voor- en nadelen van thuiswerken voor hun organisatie. Door in kaart te brengen hoe thuiswerken momenteel gaat, kan er actie op worden ondernemen. Wat gaat goed, wat (nog) niet. Welke werkzaamheden zijn goed vanuit huis te doen en welke minder? Wat hebben medewerkers nodig? Andere of betere middelen, training en begeleiding? Iets anders?

Oplossingen voor aangenamer thuis
Bij D.K.A. in Alphen denken we ook mee in oplossingen om prettig thuis te kunnen werken. Want thuiswerken heeft voordelen, minder reistijd, minder files en de digitale technieken hebben een vogelvlucht genomen. Thuiswerken is efficiënt. We kunnen online vergaderen, bellen en chatten. En met de juiste kantoormeubelen thuis ook gezond werken.

Wilt u meer weten over thuiswerken en welke kantoormeubelen voor u geschikt zijn en welke mogelijkheden er zijn? Maak een afspraak.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring