Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is om goed te kunnen werken essentieel. Met een ergonomische bureaustoel zorgt u voor een goede en gezonde zithouding, waardoor u lichamelijke klachten als rugpijn en nekpijn voorkomt. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. hebben we een ruim aanbod aan ARBO-bureaustoelen van bekende merken op voorraad. Deze ergonomische bureaustoelen kunt u volledig op uw persoonlijke voorkeuren instellen en afstellen. We geven u graag advies om de best passende bureaustoel voor u te vinden, zodat u prettig kunt werken.

Breed assortiment
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. hebben we ergonomische bureaustoelen van de merken Swan Products, Giroflex, Sedus, Markant, Amerland, Girsberger, Bisley en Sitland.  Met deze meubelen bieden we zowel functionele als stijlvolle oplossingen, direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren alleen hoogwaardige producten die zijn getest op kwaliteit, langdurig en intensief gebruik.

Maak een afspraak
Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer...
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer...
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer...
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer...

Mooi en comfortabel design
Een bureaustoel moet naast comfortabel en mooi om te zien, met name prettig in gebruik zijn. Dan zorgt een ergonomische bureaustoel ook voor een hogere arbeidsproductiviteit. Een goede stoel laat u zonder problemen de hele dag achter uw bureau kunt zitten zonder rug- of nekklachten. De combinatie van bureau en bureaustoel is ook een belangrijk aandachtspunt. Daarom leveren we bij D.K.A. ALPHEN B.V. ook zit-/statafels, zodat u tijdens de werkdag in beweging blijft. Zo kunt u zittend werk af te wisselen door te gaan staan. Op de momenten dat u zit is het belangrijk dat u dit op een goede en instelbare bureaustoel doet.

Volledig aan te passen aan uw wensen
Ieder mens en lichaam is verschillend en heeft daardoor andere vormen van ondersteuning nodig. De bureaustoelen van D.K.A. ALPHEN B.V. zijn op verschillende manieren in te stellen en op uw eigen voorkeuren aan te passen. We helpen u hier graag bij. De bureaustoelen in ons assortiment zijn ARBO goedgekeurd.

Gemonteerd en bedrijfsklaar bij u afgeleverd
Kiest u voor een bureaustoel van D.K.A. ALPHEN B.V. dan plaatsen we die volledig gemonteerd bij u op locatie. De aflevering vindt plaats op een met u afgestemd moment. Ook bieden we u begeleiding en zitinstructies, zodat u optimaal rendement uit uw bureaustoel haalt en jaren plezier heeft. 

Proefzitten
Wilt u meer weten over verschillende materialen en/of instelmogelijkheden of wilt u een bureaustoel kopen? Misschien heeft u de ideale bureaustoel online al gevonden? We nodigen u graag uit om te komen proefzitten op onze bureaustoelen en het comfort van zit-/stabureaus te ervaren. Alleen door uit te proberen ontdekt u welke bureaustoel het beste bij uw behoefte past. Daarom bieden we u een uitgebreid assortiment.

Wilt u meer weten over onze ARBO-bureaustoelen? Kijk online of kom direct naar de showroom.

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring