Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Ergonomisch werken

Heeft u last van rugpijn, gespannen spieren in de nek of hoofdpijn? Dat kan komen door een verkeerde of slechte werkhouding. Ergonomisch werken kan dit voorkomen.

Veel lichamelijke klachten zijn te voorkomen door de juiste voorzieningen te gebruiken, die een goede werkhouding stimuleren. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vinden we het erg belangrijk dat u prettig kunt werken, want een goede werkhouding verbetert de concentratie en de creativiteit, verhoogt de productiviteit, stimuleert de werksfeer en bespaart daardoor uiteindelijk ook in de kosten.

Een prettige werkplek samenstellen
Om uw werkplek te optimaliseren, zijn er veel verschillende ergonomische producten beschikbaar. Van laptop houders en documenthouders tot aan ergonomische toetsenborden, muizen en bureaustoelen. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. hebben we ontzettend veel producten op voorraad waarmee u de werkhouding kunt verbeteren en prettiger werken.

Door middel van een werkplek onderzoek kunnen we u het juiste advies op maat geven, want waar begint u met veranderen en wat schaft u dan aan? Kiest u voor een nieuwe bureaustoel of een zit/stabureau. Welk product voorkomt of vermindert de klachten?

Waarom is ergonomisch werken?
Bij ergonomisch werken houden we rekening met de wijze waarop ons lichaam wordt uitgelijnd, ondersteund en bewogen. Ergonomie als wetenschap richt zich op het afstemmen van hulpmiddelen en omstandigheden op de eigenschappen van de mens waardoor mensen optimaal kunnen functioneren. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vinden we ergonomie erg belangrijk, zodat we een bijdrage leveren aan het veilig en gezond kunnen inrichten van een prettige werkplek in bijvoorbeeld uw kantoor.

Verhoog de productiviteit
Want door uw werkplek zo optimaal mogelijk in te richten, kunt u plezieriger werken, gaat uw productiviteit omhoog en kan het ziekteverzuim dalen. Het is dus zeker de moeite waard om met enkele aanpassingen de werkplek zo ergonomisch verantwoord mogelijk in te richten. Meer weten? Dan dan contact met ons op.

 

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring