Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

PostNL Businesspoint

Wilt u eenvoudig pakketten of post verzenden, ontvangen of retourneren? D.K.A. ALPHEN B.V. is een PostNL Businesspoint punt. Centraal gelegen, makkelijk te bereiken in Alphen en met een ruime parkeerplaats om gratis te parkeren.

Een pakket of brief versturen
De postzegels en pakketzegels zijn bij ons te koop op het PostNL Businesspoint. Of het nu gaat om uw dagelijkse post of een unieke, persoonlijke postzegel, bij ons PostNL Businesspoint hebben we altijd een passende postzegel. Uw pakket levert u eenvoudig bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw pakket verstuurd wordt.

Haal uw pakket op bij PostNL Businesspoint Alphen
Bent u weinig thuis? Laat uw pakket dan bezorgen bij het PostNL Businesspoint bij D.K.A. ALPHEN B.V. Bij de webwinkels kunt u hiervoor kiezen. Ook als uw pakket al onderweg is, kunt u vaak het pakket laten afgeven bij ons PostNL Businesspoint.

Komt u een pakketje afhalen? Neem dan ter controle een geldig legitimatiebewijs mee en geen kopie. We bewaren uw pakket 1 week, daarna gaat het terug naar de afzender. Soms moet u betalen bij het ophalen, bijvoorbeeld bij een pakket uit het buitenland.

U kunt ook iemand anders een pakket bij ons laten ophalen. Leeftijd maakt niet uit, maar degene die uw pakket ophaalt, moet een geldig legitimatiebewijs meenemen, geen kopie en uw adres kunnen opgeven.

Verpakkingsmateriaal kopen
Bent u op zoek naar een geschikte verpakking? In onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft om uw post en pakket makkelijk en veilig te kunnen versturen, zoals:

  • Enveloppen
  • Verzenddozen voor pakketten en brievenbuspakjes
  • Sealbags

We helpen u graag in onze winkel en bij ons PostNL Businesspoint.

Kenteken overschrijven

Bij ons PostNL Businesspoint punt kunt ook uw kenteken overschrijven: een voertuig op naam zetten. Heeft u een auto, motor, scooter of boot gekocht? Dan moet u als nieuwe eigenaar het kentekenbewijs op uw naam laten zetten. Bij ons PostNL Businesspoint is dit zo gedaan, mits u ten minste 18 jaar bent en in Nederland woont en neem een geldig legitimatiebewijs (Nederlands paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) mee.

Op ons PostNL Businesspoint krijgt u het eerste deel van de nieuwe tenaamstellingscode. De kentekencard en het tweede deel van de code ontvangt u per post, op het adres waar u volgens de gemeentelijke basisadministratie woonachtig bent óf – in geval van een bedrijf – het adres dat is opgenomen in het handelsregister. Na ontvangst van het tweede deel (meestal op de eerstvolgende bezorgdag) kunt u beide delen van de tenaamstellingscode zelf samenvoegen. Op ons PostNL Businesspoint krijgt u ook een vrijwaringsbewijs. Geef dit aan de oude eigenaar van het voertuig. En bewaar de tenaamstellingscode goed. U heeft deze code weer nodig als u het voertuig later wilt verkopen, inruilen, schorsen of slopen.

De kleine VISpas aanvragen

De Kleine VISpas is ideaal voor sportvissers die geen lid zijn van een aangesloten hengelsportvereniging. De Kleine VISpas is verkrijgbaar bij ons PostNL Businesspoint.

Met de Kleine VISpas mag u vissen in alle wateren die zijn opgenomen in de bijbehorende Lijsten van Viswateren (met één hengel en een beperkt aantal aassoorten).

Voordelen

  • U hoeft geen lid te zijn van een hengelsportvereniging
  • Vissen in alle wateren die zijn opgenomen in de Lijsten van Viswateren
  • Met één hengel en een aantal aassoorten

De prijs van de Kleine VISpas verschilt per jaar. Informeer bij ons PostNL Businesspoint naar de actuele prijs.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring