Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst. Veel en lang zitten is ongezond, daarvoor zijn er handige zit-/stabureaus, waarbij er een ideale balans is tussen van 75% zitten en 25% staan. Een goede balans tussen zitten en staan betekent:

 1. U voorkomt of gaat rugklachten tegen
  Door te staan heeft de wervelkolom een betere en natuurlijkere houding ten opzichte van wanneer u zit. Er is een meer evenwichtige verdeling tussen de wervels in de onderrug. Vooral mensen met rugklachten ervaren staand werken als prettig.
 1. Meer beweegmomenten
  Als u staand werkt, is de drempel lager om van de werkplek weg te lopen, dan wanneer u zit. Daardoor heeft u meer beweegmomenten tijdens de werkzaamheden
 1. U zorgt voor een productiviteitswinst
  Als u staat, worden uw hersenen actiever en gaat de productiviteit toe omhoog.
 1. Staand werken kan ziektes voorkomen
  Staand werken is actief en dynamisch. Een juiste combinatie en balans van zitten en staan, kan ziektes zoals obesitas, diabetes II, hart en vaatziektes voorkomen.
 1. U boekt tijdswinst
  Vergaderingen nemen vaak veel tijd in beslag. Staand vergaderen zorgt voor tijdswinst tot wel 25% tijdswinst is uit onderzoek gebleken, zonder dat de kwaliteit van de besluiten achteruitgaat.

Een comfortabele en gezonde oplossing
Een zit-/stabureau is een geweldige oplossing om tijdens het werken meer in beweging te zijn. Wilt u een zit-/stabureau uitproberen? Bezoek de showroom in Alphen.

Bij D.K.A. ALPHEN B.V. denken we graag mee in het bieden van oplossingen om prettig op kantoor te kunnen werken de juiste apparatuur en comfortabel meubilair voor u aan te bieden. Vanzelfsprekend staan voor u klaar met tips, service en advies.

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring