Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Thuiswerken met goede zitoplossingen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel? Werk je aan een bureau of zit je aan de keukentafel? De basis voor een goede en prettige werkplek is de juiste zitoplossing.

 

Werken aan de eettafel

Veel mensen werken aan de eetkamertafel en hebben daar verschillende redenen voor. De een heeft geen andere plek, de ander vindt het juist gezelliger en weer een ander helpt ondertussen de kinderen met hun huiswerk. Vaak is de zithouding aan de keukentafel niet optimaal met nek-, schouder- of rugklachten als gevolg.

 

Een bureaustoel of tabouret

Een keukentafel is vaak te hoog, waardoor een bureaustoel of eetkamerstoel niet lekker zit. Je werkt met opgetrokken schouders of je voeten zweven boven de grond. In zo’n geval is een tabouret, een verrijdbare kruk een goede oplossing. Een tabouret is geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Een tabouret mét rugleuning is geschikt voor personen die werkzaam zijn aan een hoge werktafel.

 

Kwalitatieve bureaustoel

Een goede bureaustoel is niet alleen in hoogte verstelbaar, maar tevens uitgevoerd met kwalitatieve instelbare armsteunen voor een goede zithouding. Een stoel die je kunt aanpassen aan je eigen wensen, want als je langere tijd op een bureaustoel zit, is het belangrijk dat de rugleuning en zitting je lichaamsbewegingen volgen. Met een ergonomische bureaustoel voel je je fris na een dag werken.

 

De gewenste werkhoogte

Een goed bureau kun je afstemmen op jouw gewenste werkhoogte. Werk je thuis aan een bureau dat je kan instellen? Let dan op de hoogte en zorg er dan voor dat je deze afstelt op de hoogte van je armsteunen. Daardoor liggen jouw armen op dezelfde hoogte als het bureau en worden ze optimaal ondersteund.

 

Voor ieder gezinslid

Een zit-/stabureau is thuis ook een fijne hulp, omdat het bureau naar iedere gewenste hoogte kan worden aangepast. Dus voor ieder gezinslid is er een aangepaste hoogte, met gereedschap sleutelen is niet meer nodig. Een zit-/stabureau biedt de mogelijkheid om je werk zowel zittend als staand te doen. Afwisseling in je houding voorkomt veel klachten.

 

Laptop- of tabletstandaard

Als je aan je bureau of keukentafel werkt, is het ook van belang dat je laptop of tablet goed ingesteld is. Werk je op een laptop? Zorg er dan voor dat ook je laptop op de juiste hoogte staat, en je armen in de juiste positie en in lijn liggen met je muis. Kies voor een laptopstandaard. Bij een tablet of laptop heb je vaak de neiging om voorover te gaan zitten, waardoor je hoofd gaat hangen, je op je armen leunt en je een kromming in je rug krijgt. Zo ontstaan er wederom klachten rondom je nek, schouders en rug. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. hebben we mooie oplossingen waardoor je rechter, beter en weer ontspannen op je stoel zit.

 

Bij D.K.A. ALPHEN B.V. denken we graag met je mee en hebben we een breed assortiment stoelen en bureaus die bijdragen aan jouw gezondheid, zodat je thuis ook prettig kan werken.

 

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring