Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Thuiswerken ná corona

Tegenwoordig werken we veel thuis. Geen files. Geen overvolle treinen en bussen. We besparen tijd die we anders besteden aan woon-werkverkeer. Ouders hebben meer tijd voor het gezin en de hond komt aan zijn beweging.

Wat betekent dit thuiswerken voor de toekomst na de coronacrisis? Gaan we na de crisis straks weer massaal naar kantoor of blijven we thuiswerken?

Nieuwe mogelijkheden
De coronacrisis heeft ons allemaal gedwongen om ervaring op te doen met de diverse middelen die ons helpen bij het thuiswerken. We maken duidelijke afspraken over wanneer we bereikbaar zijn en we stemmen onze werktijden beter af op het gezin. We richten thuis een prettige werkplek in waar we ook staand kunnen werken en dragen een ‘noise cancelling’ koptelefoon. Op onrustige momenten chatten in plaats van te bellen, is ook een uitstekend alternatief. We zijn met z’n alleen eigenlijk heel flexibel.

Een nieuwe balans
Bij veel bedrijven blijkt dat ze na corona graag voor een nieuwe balans willen kiezen, waarbij thuiswerken geen uitzondering meer is. Meer thuiswerken kan worden ingezet als middel voor een betere privé-werkbalans, maar ook om in het verkeer en op kantoor drukte te voorkomen. Digitaal thuiswerken heeft veel potentie.

Service en advies
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. denken we graag mee in het bieden van oplossingen om beter thuis te kunnen werken, met name door het leveren van de juiste apparatuur en aangenaam meubilair. Wil je meer weten of advies? Kom langs in onze showroom in Alphen.

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring