Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet voor jou vijf (plus één) essentiële kantoorbenodigdheden op een rijtje:

 1. Een comfortabele bureaustoel en een goed bureau
  Om prettig, gezond en met plezier te kunnen werken is een ergonomisch verantwoordelijke werkplek belangrijk. Met een goed (verstelbaar) bureau en een comfortabele bureaustoel kun je prettiger en meer ontspannen werken. Je houding is beter en je voelt je fitter aan het einde van je werkdag.
 1. Een extra monitor en laptopstandaard
  Werk je met een laptop? Dan is een extra scherm en een goede standaard voor een ergonomische werkhouding onmisbaar. Veel mensen zitten voorovergebogen als zij opeen laptop werken. Daarmee belast je jouw rug en nek. Naast een goede stoel is een extra scherm verstandig, zodat je recht voor je scherm zit en plaats je laptop op een laptopsteun. Met een laptop kun je ook thuis of op een andere locatie prettig werken en goed op je houding letten, zeker als je ook met een extra toetsenbord en muis werkt.
 1. Een snelle internettoegang
  Om efficiënt online te kunnen werken is snel en draadloos internet essentieel. Kies voor een uitstekende wifi verbinding, niets is zo vervelend als een verbinding die steeds wegvalt. En op veel bedrijventerreinen ligt er standaard glasvezelinternet.
 1. Kantoormachines
  Slimme kantoormachines maken het werk een stuk makkelijker en efficiënter, zoals een printer, kopieerapparaat, lamineermachine maar ook een papierversnipperaar. Zelfs in een papierloos kantoor kunnen zich bepaalde situaties voordoen waarin je toch wilt scannen, of kopiëren. In zulke situaties biedt een multifunctionele machine die verschillende taken combineert uitkomst.
 1. Veiligheidsartikelen
  Om de veiligheid op kantoor te waarborgen zijn veiligheidsartikelen brandblussers, luchtreinigers maar rook- of brandmelders onmisbaar en laat deze ook regelmatig controleren. Mocht je ze ooit nodig hebben, dan wil je dat ze ook direct doen wat ze moeten doen. Vaak zijn hier wettelijke eisen aan verbonden

Extra belangrijk: het koffiezetapparaat!
Het belangrijkste kantooritem, is toch wel het koffiezetapparaat. Koffie van verse gemalen bonen uit een machine met tientallen keuzes. Een extra motivatie voor de medewerkers maar ook je (potentiële) klanten of andere gasten genieten van een goed kopje koffie.

Wil je meer weten over deze onmisbare en essentiële kantoorbenodigdheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom en laat je informeren over alle mogelijkheden.

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring