Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

GO 4 IT – GO 50 L, Directiestoel

Het inclineren van de rug en de zit wordt automatisch synchroon aan de beweging van de persoon aangepast. De in de hoogte verstelbare rugleuning, in samenspel met het mechanisme met terugslagbeveiliging, ondersteunt de gebruiker in iedere positie.

Offerte aanvragen

Productinfo

Functie Ergonomische kantoorstoel
Mechanisme Synchro-Balans
Rugleuning Rughoogte instelbaar
Zithoogte 400 - 520
Zitdiepte Instelbaar
Armleuning Optioneel
Onderstel Standaard aluminium gepolijst

Details

Het inclineren van de rug en de zit wordt automatisch synchroon aan de beweging van de persoon aangepast. De in de hoogte verstelbare rugleuning, in samenspel met het mechanisme met terugslagbeveiliging, ondersteunt de gebruiker in iedere positie. Ook bij achterwaartse beweging (telefoneren, bedienen van een muis) glijdt de zitting mee naar achter.
Door het balancerend effect zit men in iedere positie in een comfortabele, ergonomische en relaxerende houding. Doordat de rug en zit in “vertraagde” beweging de gebruiker volgt heeft men niet het gevoel om te weinig of teveel tegendruk te hebben. Hierdoor voorkomt men het vervelende gevoel om constant voorwaarts gedrukt te worden, maar zit met in elke positie “in rust” in tegenstelling tot de meeste klassieke synchroonstoelen. De gewichtsinstelling is regelbaar met een gebruiksvriendelijke zijdelingse draaihendel. Bovendien is deze stoelenreeks standaard uitgerust met een zitdiepteverstelling.
Verkrijgbaar in een NPR – versie.

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring