Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Kabelmanagement

Loshangende kabels netjes opbergen

Bent u die bossen losse kabels en snoeren onder uw bureau ook zo zat? Ze hangen in de weg, het staat rommelig en u ziet door de bomen het bos niet meer… Dan biedt D.K.A. ALPHEN B.V. uitkomst.

Voor iedere denkbare situatie hebben we oplossingen om uw kabels netjes weg te werken, dan zijn ze volledig uit het zicht.

Een overzichtelijke kantoorruimte
In de kantoorruimte kunnen kabels en snoeren overal vandaan komen; uit muren, plafond of vloer. Kabels zijn vaak noodzakelijk, nog niet alles is draadloos aan te sluiten.

Om stroom- en datakabels naar uw werkplek of naar overige stroompunten te begeleiden, hebben we diverse oplossingen, zoals met tyraps, kabelbinders, klittenband en kabelgoten.

Kabelgoten
Kabelgoten zorgen ervoor dat de kabels netjes afgedekt worden en bieden bescherming tegen beschadigingen en kabelbreuken. Voor overtollige kabellengtes is er opbergruimte in kabelgoten onder het werkblad.

Zo ontstaat er een nette, opgeruimde en georganiseerde werkplek. Want mensen presteren beter en werken veiliger in een omgeving die opgeruimd en overzichtelijk is.

Wilt u meer weten over oplossingen om uw kabels op te bergen? Bezoek onze showroom in Alphen. We laten u graag de mogelijkheden zien en zelf ervaren.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring