Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Printers

Printer nodig?
Wilt u een printer kopen? Wilt u elke dag goed kunnen printen, in kleur of zwart-wit? We helpen u bij D.K.A. ALPHEN B.V. graag bij het maken van de juiste keuzen, zodat u het meeste plezier van uw printer heeft en plezierig kunt werken.

Kleurenprinter of zwart-wit
Heeft u een zakelijke printer nodig of een printer voor thuisgebruik? Er zijn veel verschillende type printers met uiteenlopende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een nieuwe kleurenprinter of wilt u zwart-wit printen. Wilt u documenten printen, scannen en/of kopiëren? Of juist foto’s afdrukken? Deze keuze is belangrijk voor het type printer dat u kiest, want met een kleurenprinter kunt u ook zwart-wit printen.

Verschillende soorten printers
Ons assortiment bestaat uit inkjetprinters, laserprinters, LED-printers en thermische printers zijn vooral geschikt om etiketten en labels te printen. Met sommige printers ook kopieer- en faxapparaten.

Welke printer past bij mij?
We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, een printer afgestemd op uw behoeften. Laat u informeren bij ons in de showroom, dan kunnen we u direct de voordelen van de printers laten zien.

Maak een afspraak
Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer...
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer...
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer...
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer...
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring