Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Kantoormachines

Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vindt u een groot assortiment kantoormachines die u helpen om uw werkzaamheden goed uit te voeren, eenvoudiger te maken en die u tijd besparen.

Staat u op het punt om een kantoormachine aan te schaffen? Kantoormachines zijn een waardevolle en vaak ook noodzakelijke aanschaf om de communicatie en de processen binnen uw bedrijf of organisatie soepel en efficiënt te laten verlopen. D.K.A. ALPHEN B.V uit Alphen heeft voor u het juiste en passende antwoord op al uw vragen.

Breed assortiment kantoormachines
Kantoormachines zijn er in alle soorten en maten en ook in verschillende prijscategorieën. We hebben een zeer breed assortiment en voeren de bekende machinemerken: Kyocera, Konica Minolta, HP, Lexmark, Brother, Oki, Dymo en Zebra. U krijgt advies en we helpen u bij het maken van de beste keuze afgestemd op uw behoefte en verwachtingen van uw kantoormachine. U kunt bij ons terecht voor printers, kopieermachines, multifunctionals, faxen, scanners, papiervernietigers, lamineermachines, inbindmachines, labelprinters, nietmachines en andere kantoormachines.

Uitstekende service
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. bieden we u een eigen gratis bezorgservice en een eigen montage- en serviceteam. We ondersteunen u volledig voorafgaand, tijdens en na een traject. We verzorgen voor u ook de reparaties aan uw kantoormachines, dan kunt u snel weer zonder problemen aan het werk.

Maak een afspraak
Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer...
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer...
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer...
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer...
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring