Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Zit sta bureau

Met een elektrisch verstelbaar zit sta bureau kunt u zelf de hoogte van het bureau regelmatig verstellen om ergonomisch verantwoord te werken. U kunt zittend werken eenvoudig afwisselen met staand werken. Een ander voordeel is dat bij een flexwerkplek de hoogte van het bureau ook eenvoudig en snel per medewerker in te stellen is.

Dynamisch werken voorkomt nek- en rugklachten
Een zit sta werkplek is populair en wint in menig kantoor aan terrein. Lichaamsklachten als rugpijn en nekpijn worden voorkomen door afwisselend staand en zittend te werken. U blijft meer in beweging. Met een zit sta bureau, in hoogte verstelbaar, kunt u een uur zittend werken en het daaropvolgende uur een actieve houding aannemen door staand te werken. Per persoon stelt u zelf de gewenste werkhoogte in. Om ergonomisch verantwoord en prettig te werken, is een goede hoogte van het bureau vereist, om zo de juiste werkhouding aan te kunnen nemen.

Maak een afspraak
Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer...
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer...
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer...
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer...

Gemonteerd en bedrijfsklaar bij u afgeleverd
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. hebben we een ruim aanbod aan ARBO verantwoorde zit-/statafels. In onze showroom staan deze volledig opgesteld en kunt u uitproberen welke zit sta bureau u het prettigste vindt. We geven u graag advies. Ieder mens en lichaam is verschillend en heeft daardoor andere vormen van ondersteuning nodig.

Kiest u voor een zit sta bureau van D.K.A. ALPHEN B.V. dan plaatsen we het volledig gemonteerd bij u op locatie. De aflevering vindt plaats op een met u afgestemd moment. Ook bieden we u begeleiding en zit-/sta-instructies, zodat u optimaal rendement uit uw zit sta tafel haalt en prettig kunt werken.

Wilt u meer weten over onze ARBO- zit-/stabureaus? Kijk online of kom direct naar de showroom.

Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring