Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Scheidingswanden

Minder overlast en betere akoestiek

Wilt u een kantoorruimte efficiënter indelen? Kies dan voor scheidingswanden in uw kantooromgeving. Met deze wanden kunt u werkplekken en andere ruimtes zo indelen zoals u dat wilt en biedt u medewerkers meer privacy op hun werkplek. De scheidingswanden zijn ook inzetbaar als akoestische oplossing. Als er in open ruimtes overlast ontstaat door collega’s die veel overleggen of bellen verbeteren deze wanden de akoestiek. Het geluid wordt gedempt en overlast verminderd.

Scheidingswanden zijn op of aan het bureau te bevestigen, aan de muur, het plafond of vrijstaand in de ruimte.

De anderhalve meter-samenleving
In de anderhalve meter-samenleving zijn bureauwanden en bureaupanelen als scheidingswand ideaal als toepassing voor een 1,5 meter kantoor. Scheidingswanden worden ook wel privacy panelen genoemd. De wanden zijn zowel vrijstaand als verrijdbaar leverbaar. Om bestaande wanden hoger te maken, vindt u bij D.K.A. ALPHEN B.V. ook plexiglas opzetwanden om snel en eenvoudig uw bureauwanden hoger te maken, wat ideaal is voor het 1,5 meter kantoor.

Wilt u meer weten over scheidingswanden of maatregelen voor een 1,5 meter kantoor? Bezoek onze showroom in Alphen. We laten u graag de mogelijkheden zien en zelf ervaren.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring