Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Reparatieservice

Printerservice, reparatieservice, printerreparatie en onderhoud
Werkt uw printer of kantoormachine niet meer naar behoren? Geeft uw printer een storing of is uw kopieerapparaat echt vastgelopen? Bij D.K.A. ALPHEN B.V begrijpen we dat een printer of kantoormachine onmisbaar is op uw kantoor, daarom staan we voor u klaar met onze printer- en reparatieservice.

Printer- en reparatieservice.
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. verzorgen we onze printerservice en reparatieservice met een erkende technicus uit ons eigen montage- en serviceteam. Wij repareren uw printer of verhelpen de storing, zodat u snel weer verder kunt met waar u mee bezig was. We gaan ook graag aan de slag voor met laserprinters, kopieerapparaten, multifunctionals en faxen om die weer snel werkend te krijgen.

Storingen verhelpen en preventief onderhoud
Bij D.K.A. ALPHEN B.V. staan we voor u klaar om elke storing zo snel mogelijk te verhelpen. Ook verzorgen we het onderhoud en controleren we preventief uw printers om problemen te voorkomen. Want problemen en storingen ontstaan altijd op momenten dat het niet uitkomt…

U wilt een belangrijk document printen, een presentatie of een verslag, en dan geeft de printer een foutmelding. Dat geeft een hoop stress en zorgen.

Bij D.K.A. ALPHEN B.V. helpen we u snel, zodat u weer goed kunt printen, zonder stress en zonder zorgen.

Reparatie en onderhoud van uw printer
Een combinatie van reparatie en onderhoud aan printmachines is ook een van de diensten die D.K.A. ALPHEN B.V. aanbiedt. Met name in abonnementsvorm. Dat geeft een gerust gevoel, want uw printer of kantoormachine is altijd up-to-date. Onderdelen die moeten worden vervangen bestellen we voor u.  Zijn vervangende onderdelen niet op voorraad, dan kunnen we die voor u nabestellen en op korte termijn plaatsen. Op de vervangende onderdelen heeft u garantie. Vakkundig onderhoud vindt altijd plaats door een erkende technicus uit ons eigen montage- en serviceteam.

Reparatieservice voor verschillende kantoormachines
Naast printers repareren we ook alle type kantoormachines, zoals inbindmachines, papiervernietigers, lamineermachines, nietmachines en perforators. Kantoormachines zijn een waardevolle en vaak ook noodzakelijke aanschaf om de communicatie en de processen binnen uw bedrijf of organisatie soepel en efficiënt te laten verlopen. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. weten we hoe belangrijk het is dat deze machines naar behoren werken. Daarom hebben we voor u altijd een passende oplossing op al uw vragen en problemen.

Reparatieservice aanvragen
Meer weten over onze reparatieservice? Onze storingslijn, onderhoudsabonnementen die we aanbieden of andere technische diensten van D.K.A. ALPHEN B.V.? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring