Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Voordelen zit-sta tafel

Zitten wordt ook wel gezien als het nieuwe roken. Te veel en te lang zitten is namelijk slecht voor uw gezondheid. Daarom is het belangrijk om zitten regelmatig af te wisselen met staan. Maar hoe doet u dat wanneer u een kantoor baan heeft en dus de hele dag zit? Een zit-sta tafel biedt voordelen.

Een zit-sta tafel is een tafel die op iedere gewenste hoogte kan worden afgesteld. Zo kan deze laag afgesteld worden zodat je de tafel als bureau kunt gebruiken, maar ook op zo’n hoogte dat je moet staan om er goed bij te kunnen. Ideaal wanneer u zittend en staand werken wil afwisselen.

Alle voordelen van een zit-sta tafel op een rijtje

Een zit-sta tafel heeft meerdere voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is wel dat het gebruik van een zit-sta tafel rug- en nekklachten voorkomt. Veel mensen zitten niet op de juiste manier achter hun bureau waardoor rug- en nekklachten ontstaan. Staan gaat dit tegen, omdat de wervelkolom zich in een natuurlijkere houding bevindt wanneer u staat. Hierdoor wordt een betere werkhouding gestimuleerd. Daarnaast zorgt het afwisselen tussen zitten en staan voor een verhoogde productiviteit. De hersenactiviteit wordt namelijk gestimuleerd door deze wisseling. Ook zorgt de juiste afwisseling tussen zitten en staan voor een lagere kans op obesitas of hart- en vaatziektes. Dit voorkomt ziekteverzuim.

Door een zit-sta tafel te gebruiken kunnen veel lichamelijke klachten voorkomen worden en wordt een betere werkhouding gestimuleerd. Bij D.K.A. ALPHEN B.V. vinden we het erg belangrijk dat u prettig kunt werken, want een goede werkhouding verbetert de concentratie en de creativiteit, verhoogt de productiviteit, stimuleert de werksfeer en bespaart daardoor uiteindelijk ook in de kosten.

Het samenstellen van een prettige werkplek

Naast zit-sta tafels vindt u bij D.K.A. ALPHEN B.V. ook andere producten om uw werkplek zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan laptop houders, comfortabele en ergonomische bureaustoelen, muizen en toetsenborden, en documenthouders. We hebben ontzettend veel producten op voorraad waarmee we u kunnen voorzien van een prettige en gezonde werkplek.

Door middel van een werkplek onderzoek kunnen we u het juiste advies op maat geven. Zo weet u precies welke producten geschikt zijn om uw werkplek om te toveren tot een gezonde werkplek. Rugklachten zijn verleden tijd.

Verhoogde productiviteit door een zit-sta tafel

De combinatie van een gezonde werkplek en een zit-sta tafel in plaats van een normaal bureau verhoogt de productiviteit. Niet alleen doordat rugklachten verminderd worden, maar ook doordat de hersenactiviteit gestimuleerd wordt. Zo gaat u niet alleen productiever, maar ook gezonder aan het werk. Een zit-sta tafel levert een bijdrage aan een veilige en gezonde werkomgeving. Dit vinden wij erg belangrijk.

Meer info of wilt u weten wat D.K.A. ALPHEN B.V. voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring