Al uw kantooroplossingen op één plek! Persoonlijk advies op maat Scherpe internetprijzen Al ruim 30 jaar ervaring

Hybride werken

De laatste twee jaar zijn we vaak noodgedwongen thuis gaan werken. Thuiswerken heeft zo zijn voordelen, want het scheelt enorm veel in reistijd, maar er zijn ook een aantal nadelen aan verbonden. Zo is contact met collega’s erg belangrijk en zijn sommige werkzaamheden nou eenmaal beter uit te voeren op kantoor dan thuis. Door voordelen van thuiswerken en de voordelen van op kantoor werken met elkaar te combineren is hybride werken ontstaan. Hybride werken betekent namelijk dat er gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis wordt gewerkt. En deze combinatie bevalt zo goed, dat voor veel bedrijven hybride werken de nieuwe norm is.

Voordelen van hybride werken

Hybride werken bestaat in vele soorten en maten en heeft een aantal voordelen. Zo verhoogt het de productiviteit van de werknemers. Dit komt omdat thuis werken een stuk rustiger is dan in een grote kantoortuin vol met onaangekondigde bezoekjes, conversaties en andere afleidingen. Daarnaast wordt het afwisselen van omgeving ook als zeer bevorderlijk gezien voor de productiviteit. Hybride werken is ook duurzamer, omdat werknemers niet vijf dagen in de week naar kantoor af hoeven te reizen. Dit scheelt veel in brandstof en filevorming en is dus beter voor het milieu. Doordat er minder gereisd hoeft te worden, is er ook meer tijd over die besteed kan worden aan andere dingen. Een ander voordeel van hybride werken is dat het een stuk flexibeler is en daardoor zijn werk en privé makkelijker te combineren. Even de kinderen van school halen of boodschappen doen en dat uurtje werk op een later moment inhalen kan prima. Als laatste wordt locatie-afhankelijk werken mogelijk. Zo heeft u zelf de mogelijkheid om te kiezen voor kantoor, thuis, een fijn cafeetje of juist het buitenland.

Hybride werken met D.K.A. Alphen B.V.

Wat wel voor een uitdaging zorgt bij hybride werken, is het creëren van een gezonde werkplek thuis. Een gezonde werkplek is belangrijk om fysieke klachten zoals rug- en nekpijn te voorkomen. Daarom is het belangrijk om ook het thuiskantoor op een ergonomisch verantwoorde manier in te richten. Dit betekent een goede stoel, een extern toetsenbord en muis voor de laptop en een laptop standaard. Een ander voorbeeld is een zit-sta bureau. Een zit-sta bureau is een bureau dat op iedere gewenste hoogte kan worden afgesteld en daardoor kunt u zowel zitten als staan aan dit bureau. Op deze manier wordt het makkelijk een gezonde werkhouding aan te houden en hiermee worden fysieke klachten zoals rug- en nekklachten voorkomen.

Bij D.K.A. Alphen B.V. vindt u alles wat u nodig heeft om van uw werkplek een gezonde werkplek te creëren. Door middel van een werkplek onderzoek kunnen we u het juiste advies op maat geven. Zo weet u precies welke producten geschikt zijn om uw werkplek om te toveren tot gezonde werkplek en zijn fysieke klachten verleden tijd.

Meer info of wilt u weten wat D.K.A. ALPHEN B.V. voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Welke vijf artikelen zijn onmisbaar op kantoor?

Welke kantoorartikelen zijn onmisbaar om goed jouw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren? D.K.A. ALPHEN B.V. zet er voor jou vijf (plus één) op een rijtje.

Lees meer..
Prettig thuiswerken met de juiste middelen

Prettig thuiswerken betekent comfortabel werken, dus lekker en goed zitten. Zit je op een bureaustoel of maak je gebruik van je eetkamerstoel?

Lees meer..
Virtuele tour

Altijd al eens in 360º in onze winkel willen binnenkijken? Virtual Reality maakt het mogelijk!

Lees meer..
5 redenen om nu voor een zit-/stabureau te kiezen

In het kader van het nieuwe normaal, is gezond, ergonomisch en dynamisch werken, het werken van de toekomst.

Lees meer..
Alle kantoorartikelen op één plek
Eigen bezorgservice, razendsnel thuisbezorgd.
Persoonlijk advies op maat
Eigen lease en reparatieservice
Al ruim 30 jaar kennis en ervaring